Tubus Racing

Förenkla meckandet med din motorcykel

Alla har vi stått där, med olja på våra händer och kliat oss på huvudet. Det är bra att serva sin motorcykel med jämna mellanrum, men det behöver absolut inte ta av din dyrbara tid. Det behöver det skapa irritation. Titt som tätt behöver motorcykeln lite omsorg, och ibland har du kanske helt enkelt varken tid eller lust.

Motorcykelsäsongen är snart här

Snart är sommaren här och fler motorcyklar kommer finnas på våra vägar. Det kan finnas ont om tid för dig att mecka med cykeln. Då är det bra att verkstäder finns, till ett förmånligt pris förstås. Att byta olja och tändstift är något utav de vanligaste uppgifterna en välmående cykel kräver, men också däckbyte och andra nödvändigheter kan börja nalkas. Du kanske väljer att serva din motorcykel själv. Då kan du ta en titt här för att skaffa dig det du behöver.

När ska du serva motorcyckeln?

Viktigt med service varje år för att hålla cykel rullande. När du sen får hämta den färdigservade motorcykeln, är det bara roligheter att se framemot. Varma vindar när du viner förbi vattnet en varm sommarkväll. Ljudet av att varva gasen lite extra och njuta fullkomligt av det sköna spinnet från motorn. När allt är välservat och fungerar får du fokusera på annat. Till exempel nästa destination, varför inte ta åka på en motorcykel utställning?