Tubus Racing

Trimma och optimera din ATV

Du som har en ATV, eller fyrhjuling som många kallar det kanske skulle tycka att det var roligare om den gick lite snabbare. Eller så vill du att den ska låta lite häftigare. Om du vill ha ut allt ifrån din ATV och du känner att det inte riktigt finns där. Då kan du trimma och styla om den med specialdesignade delar. Gör din beställning på nätet för en smart och snabb affär.

Prestanda

Om du känner att din ATV inte går lika snabbt som du vill och är kapabel till så kan du trimma och optimera prestandan. Du kan trimma din motor genom att borra ut cylindrarna och installera en ny kolvsats. Du kan även sätta i ett sportigare luftfilter. Eller kanske byta ut ditt avgassystem mot något sportigare utan ljuddämpare för ett mäktigare ljud. Om du dessutom trimmar rätt kan din ATV bli minst dubbelt så kraftfull som standard.

Utseende

Du kanske känner att du är nöjd med prestandan på din ATV, men tycker inte att utseendet är något att skryta om. I det fallet kan du styla din ATV med sportigare paneler och måla om den. Det är populärt att måla om kromade delar till mattsvart istället för en mörkare look. Se bara till att den behåller sina fyra hjul.