Tubus Racing

Bygg din favoritbil som skalenlig plastbyggsats

Du som är bilintresserad kanske vill ha en kopia av din favoritbil i bokhyllan? Ännu bättre är det kanske om du har byggt den själv? Då kan du satsa på en plastbyggsats av just den bilen du gillar. Det finns skalenliga byggsatser som du kan bygga och sedan skryta om för kompisarna. Ställ den på display i bokhyllan så att alla kan se den. Du kan köpa online om du helst undviker butiker.

Om du sysslar med motorsport kan du välja en häftig tävlingsbil. Givetvis behöver du inte sluta med enbart en modell. Du kan bygga flera och ha en hel hylla bara till dina bilar. Har du familj kan du dessutom involvera de äldre barnen i byggandet.

Bygg en hel fordonspark i ditt hem

Om du älskar bilar kan det vara svårt att bara hitta en favorit. Du kan till exempel bygga en från varje tidsålder, eller flera modeller av samma märke. Det är helt upp till dig och hur mycket fritid du har.

Många väljer att bygga veteranbilar av olika typer. De är riktigt snygga att ställa upp på rad. Kanske kan du passa på att köpa ett vitrinskåp där du ställer upp dina verk?